• 0720 758168
  • Transport gratuit în toată țara

Coltar Verso

  • 1170 RON
0 Review

Daţi un aspect natural camerei dumneavoastră cu un colţar reversibil şi extensibil Verso în stil scandinav în spiritul naturii.

Cu stilul său simplu şi liniile atrăgătoare, colţarul Verso se va integra perfect într-o cameră de zi modernă şi va fi piesa principală a decorului dumneavoastră scandinav. Baza şi liniile sale din lemn afirmă originile nordice ale modelului şi accentuează naturaleţea căminului dumneavoastră. Husa din poliester şi şezuturile sale confortabile vor da o atmosferă călduroasă camerei.

Vă imaginaţi deja întinşi pe canapea, cu o ceaşcă în mână, o pătură pe picioare, o pernă mare la spate şi o carte bună? Atunci veţi adora acest colţar.Colţarul extensibil Verso este echipat cu un colţ reversibil care vă permite să alegeţi amplasarea părţii de colt; la stânga sau la dreapta, în funcţie de cum doriţi să amenajaţi camera de zi. Nu vă ingrijoraţi, montarea e uşoară! Instrucţiunile de montare vă vor ghida pentru a face operaţia în câţiva paşi.

Colţarul extensibil Verso este echipat cu un colţ reversibil care vă permite să alegeţi amplasarea părţii de colt; la stânga sau la dreapta, în funcţie de cum doriţi să amenajaţi camera de zi. Nu vă ingrijoraţi, montarea e uşoară! Instrucţiunile de montare vă vor ghida pentru a face operaţia în câţiva paşi.

Optimizaţi-vă spaţiul datorită funcţiei extensibile a colţarului Verso. E suficient să coborâţi spătarele şi colţarul se transformă în câteva secunde într-un pat de 218x108 cm. Este foarte practic pentru a primi prieteni pe neaşteptate sau pentru după-amiezi de odihnă în camera de zi.


Acest model se livrează în două colete.

DIMENSIUNI

Lungime: 256 cm
Lățime: 149 cm
Inălțime: 88 cm
Inălțime șezut: 45 cm
Adâncime șezut: 57 cm
Adâncime șezut lumbar (mare): 126 cm
Lungime totală a șezutului: 218 cm
Suprafața de dormit: 218x108 cm
Greutate:

CARACTERISTICI TEHNICE

Şezutul este umplut cu burete poliuretan densitate 25kg/m3 acoperit cu vatelină 150g/m2, iar spătarele cu burete dărăcit.
Structura scheletului este compusă din lemn masiv şi panouri de stratificat.
Număr de locuri: 4.
Pernuţe incluse: 3.
Colț reversibil stânga sau dreapta.
Tip picior: picioare din lemn natur.
Picioare detaşabile: da.

Acest produs nu are niciun review.

Review-uri
Produse asemănătoare

Colțar extensibil Adrienne

2230 RON
Disponibil în 1 culori

Colțar extensibil Ivette

2110 RON
Disponibil în 7 culori

Colțar extensibil Arya

2085 RON
Disponibil în 2 culori