• 0720 758168
  • Transport gratuit în toată țara
Despre noi

Hermann Sofa

Produsele Hermann Sofa sunt fabricate la Satu Mare în conformitate cu normele FSC, fiind vândute atât în România cât și in Germania. Designul canapelelor noastre pune accent pe simplitate, confort și ușurinta în utilizare. Dorim să vă oferim produse versatile și practice, testate pe piata germană, la un raport calitate/preț corect.

FSC (Forest Stewardship Council) este o organizație independentă, neguvernamentală si non-profit aparută in anul 1993 pentru a promova un management forestier responsabil în pădurile din întreaga lume.
Organizatia operează la nivel internațional și oferă servicii prin centrul FSC International situat in Bonn, Germania, precum și prin intermediul unei retele internaționale de Initiative Nationale. FSC este singurul sistem global de certificare a managementului forestier, care controlează și lemnul necertificat continut in produsele ce poartă sigla FSC. La nivel global există 10 principii comune și 56 criterii care trebuie îndeplinite pentru a obtine eticheta FSC. Prin fiecare achizitie a unui produs certificat FSC, contribuiti la protecția pădurilor. Eticheta FSC certifică folosirea responsabilă a lemnului la nivel global, prin definirea si testarea unor standarde sociale si de mediu in managementul pădurii. Prin cumpărarea de produse de mobilier din lemn FSC – Hermann Sofa garantează că lemnul utilizat în produsul respectiv provine din paduri gestionate durabil pe criterii sociale, economice si ecologice.